SLOVENSKA SLAVISTIKA NA 17. MEDNARODNEM KONGRESU SLAVISTOV V PARIZU - Stramljič Breznik, Irena; Uhlik, Mladen (Slavia Centralis, 2025)
Poročilo o poteku mednarodnega slavističnega kongresa v Parizu.
Keywords: poročilo o dogodku; mednarodni slavistični kongres