Jožica Čeh Steger, 2024: Razgledi po slovenski moderni: nacionalni, večkulturni in medkulturni koncepti, kratka proza in poezija - Avsenik Nabergoj, Irena (Slavia Centralis, 2025)
Ocena znanstvene monografije Razgledi po slovenski moderni avtorice Jožice Čeh Steger.
Keywords: znanstvena monografija; literarna veda; literarni koncepti; kratka proza; poezija; ocena