Ferenc Gregor, 2023: A szlovák nyelv magyar elemei - Dudás, Előd (Slavia Centralis, 2025)
Ocena znanstvene monografije Ferenca Gregorja o madžarskih prvinah v slovaškem jeziku.
Keywords: slovaščina; madžarščina; znanstvena monografija; ocena