Marko Jesenšek, 2024: Imenitnost slovenskega jezika - Šek, Polonca (Slavia Centralis, 2025)
Ocena monografije Imenitnost slovenskega jezika avtorja Marka Jesenška.
Keywords: slovenščina; znanstvena monografija; ocena