Aktivnosti Slavističnega društva Maribor - Bošnjak, Blanka (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica poroča o aktivnostih Slavističnega društva Maribor v letu 2022 in o načrtih za leto 2023.
Keywords: Slavistično društvo Maribor