DUDÁS Mária, 2022: Magyarbolgár kontrasztív nyelvi világkép. Összevető frazeológiai elemzések. [Weltanschauung des Ungarischen und des Bulgarischen in Kontrast. Kontrastive Analyse im Bereich der Phraseologie].: Budapest: ELTE BTK Szláv Filológiai Tanszék. (Opera Slavica Budapetinensia. Linguae Slavicae). S. 287. - Vig, István (Slavia Centralis, 2023)
Avtor oceni novo knjigo Dudás Márie Magyarbolgár kontrasztív nyelvi világkép. Összevető frazeológiai elemzések (2022).
Keywords: Dudás Márie; Magyarbolgár kontrasztív nyelvi világkép. Összevető frazeológiai elemzések; ocena; primerjalne frazeološke analize