Slovenščina na prvi pogled – poletna šola na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru - Ulčnik, Natalija; Nikolovski, Gjoko (Slavia Centralis, 2022)
V času od 29. 8. do 10. 9. 2022 je na Oddelku za slovanske jezike in književnosti Filozofske fakultete Univerze v Mariboru potekala prva poletna šola Slovenščina na prvi pogled, namenjenaštudentkam in študentom, ki se slovenščine učijo kot drugega in tujega jezika oz. bi se je želeli naučiti ali osvežiti in nadgraditi svoje znanje.
Keywords: Slovenščina na prvi pogled; poletna šola; Oddelek za slovanske jezike in književnosti; slovenščina kot drugi in tuji jezik; poročilo