Vida JESENŠEK, 2021: Beiträge zur deutschen und slowenischen Phraseologie und Parömiologie.: Maribor: Univerzitetna založba. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 142). 248 str. - Fabčič, Melanija Larisa (Slavia Centralis, 2022)
Leta 2021 je pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru (v sklopu mednarodne knjižne zbirke Zora) izšla monografija Vide Jesenšek z naslovom Beiträge zur deutschen und slowenischen Phraseologie und Parömiologie (Prispevki k nemški in slovenski frazeologiji ter paremiologiji).
Keywords: Vida Jesenšek; monografija; Beiträge zur deutschen und slowenischen Phraseologie und Parömiologie; frazeologija in paremiologija; ocena