Inovativno učno e-okolje Slovenščina na dlani - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2022)
Avtorica predstavlja inovativno prosto dostopno učno e-okolje Slovenščina na dlani, nastalo v okviru istoimenskega projekta na Univerzi v Mariboru.
Keywords: učno e-okolje; Slovenščina na dlani; Natalija Ulčnik; projekt; poročilo