Matjaž Klemenčič, Milan Mrđenović, Tadej Šeruga, 2020: Politična participacija slovenskih etničnih skupnosti v ZDA – študija primerov Clevelanda, Ohio, in Elyja, Minnesota - Oder, Karla (Slavia Centralis, 2022)
Prispevek predstavlja znanstveno monografijo Matjaža Klemenčiča, Milana Mrđenoviča in Tadeja Šeruge: Politična participacija slovenskih etničnih skupnosti v ZDA – študija primerov Clevelanda, Ohio, in Elyja, Minnesota (2020).
Keywords: znanstvena monografija; Matjaž Klemenčič; Milan Mrđenović; Tadej Šeruga; ocena