Znanstvena in strokovna konferenca Razvoj in raba učnih e-okolij za slovenščino ter okrogla miza Novi izzivi pri jezikovnem pouku slovenščine - Horvat, Nina (Slavia Centralis, 2021)
Avtorica poroča o znanstveni in strokovni konferenci Razvoj in raba učnih e-okolij za slovenščino ter okrogli mizi Novi izzivi pri jezikovnem pouku slovenščine, ki sta potekali 21. in 22. aprila 2021 v virtualnem okolju MS Teams.
Keywords: znanstvena in strokovna konferenca Razvoj in raba učnih e-okolij za slovenščino; okrogla miza Novi izzivi pri jezikovnem pouku slovenščine; projekt Slovenščina na dlani; učno e-okolje; frazeologija