Ob petinosemdesetletnici Franceta Novaka - Merše, Majda (Slavia Centralis, 2021)
Prispevek je posvečen slovenistu, jezikoslovcu, slovaropiscu, v zadnjih letih pa predvsem raziskovalcu zgodovine slovenskega jezika Francetu Novaku.
Keywords: France Novak; petinosemdesetletnica; slovaropisje; slovenistika; zgodovina slovenskega jezika; jubilej