Projekt Slovenščina na dlani - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja projekt Slovenščina na dlani, ki poteka od avgusta leta 2017. Pri njem sodelujejo Filozofska fakulteta (FF), Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI) ter Pedagoška fakulteta (PEF).
Keywords: Slovenščina na dlani; projekt; poročilo; učno e-okolje; frazemi