Zinka Zorko (24. februar 1936–22. marec 2019): Besede slovesa - Orožen, Martina (Slavia Centralis, 2020)
Martina Orožen namenja besede slovesa akademikinji dr. Zinki Zorko, zaslužni profesorici Univerze v Mariboru in redni članici Slovenske akademije znanosti in umetnosti.
Keywords: Zinka Zorko; besede slovesa; akademikinja; zaslužna profesorica; SAZU