Sedmi mednarodni znanstveni sestanek Slovenski dialekti v stiku (2018) - Jakop, Tjaša (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica poroča o mednarodni znanstveni konferenci Slovenski dialekti v stiku 7/Dialetti sloveni in contatto 7, ki se je odvijala od 23. do 24. aprila 2018 v Portorožu.
Keywords: poročilo; znanstvena konferenca; slovenistika; dialektologija; Slovenski dialekti v stiku; Dialetti sloveni in contatto