Slavia Centralis – ob 10. obletnici izhajanja - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
Natalija Ulčnik, tehnična urednica revije Slavia Centralis, ki je leta 2018 doživela desetletnico izhajanja, v prispevku predstavlja tematike posameznih letnikov revije.
Keywords: Slavia Centralis; znanstvena revija; humanistika; slovenska književnost; slovenski jezik; slavistične raziskave