Slovenistika 10. Zbornik predavanj. Ur. Mária Bajzek Lukácsné: Budimpešta: ELTE BTK, Szláv Filológiai Tanszék. 230 str. - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen zbornik predavanj s prispevki z mednarodne konference, ki se je odvijala 26. oktobra 2016. Uredila ga je Marija Bajzek Lukač.
Keywords: slovenistika; slovenščina; slovenska književnost; slovensko-madžarski kulturni stiki; zbornik; ocena; poročilo