Alenka Jensterle Doležal: Ključi od labirinta: o slovenski poeziji: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. 2017. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 122). 267 str. - Vollmaier Lubej, Janja (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Alenke Jensterle Doležal, naslovljena Ključi od labirinta: o slovenski poeziji (2017).
Keywords: ocena; Alenka Jensterle Doležal; Ključi od labirinta: o slovenski poeziji; slovenska poezija; poezija