70 let profesorice Božene Tokarz, dopisne članice Slovenske akademije znanosti in umetnosti - Jesenšek, Marko (Slavia Centralis, 2020)
Avtor prispevka je poklonil prijazne besede Boženi Tokarz, dopisni članici SAZU-ja, ob njeni 70-letnici.
Keywords: biografija; jezikoslovje; znanstvenica; raziskovalka; Božena Tokarz