RANKO MATASOVIĆ, 2016: LINGVISTIČKA POVIJEST EUROPE: Zagreb: Matica hrvatska. 339 str. - Puškar, Krunoslav (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga Ranka Matasovića Lingvistička povijest Europe, ki je izšla leta 2016.
Keywords: ocena; recenzija; Ranko Matasović; jezikoslovje; Lingvistička povijest Europe