MATE KAPOVIĆ, 2016: POVIJEST HRVATSKE AKCENTUACIJE. FONETIKA: Zagreb: Hrvatske matica. 1046 p. - Krasuhin, Konstantin Gennadʹevič (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga Povijest hrvatske akcentuacije, Fonetika Mateja Kapovića (2016).
Keywords: ocene knjig; recenzije; fonetika; hrvaščina; Mate Kapović; ocena