Petinosemdeset let profesorice dr. Martine Orožen - Orel, Irena (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je opisano znanstvenoraziskovalno delo dr. Martine Orožen, ugledne slovenske slavistke.
Keywords: slovenščina; zgodovina slovenskega jezika; slovenski jezikoslovci; jubileji