MIHAELA KOLETNIK: MEDJEZIKOVNI STIKI V BESEDJU IZ POMENSKEGA POLJA KMETIJA V SLOVENSKOGORIŠKEM NAREČJU: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 109). 350 str. - Jesenšek, Marko (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Mihaele Koletnik, s katero je slovenska dialektologija pridobila študijo o narečnem izraznem fondu iz pomenskega polja kmetija v panonskem prostoru.
Keywords: Mihaela Koletnik; Medjezikovni stiki v besedju iz pomenskega polja kmetija v slovenskogoriškem narečju; kmetija; slovenskogoriško narečje; ocena