60 let red. prof. dr. Matjaža Klemenčiča - Marković, Irena; Verbič Koprivšek, Maruša (Slavia Centralis, 2020)
Prispevek zajema znanstvenoraziskovalno delo dr. Matjaža Klemenčiča, profesorja za novejšo zgodovino in sodobno zgodovino na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru.
Keywords: Matjaž Klemenčič; znanstvenoraziskovalno delo; jubilej; zgodovina; profesor