POROČILO O PROJEKTU MESECI USTVARJALNOSTI M. J. LERMONTOVA NA UNIVERZAH V SLOVENIJI IN MEDNARODNEM ZNANSTVENEM SIMPOZIJU МIHAIL LERMONTOV V GLOBALNEM DISKURZU - Kaloh Vid, Natalia (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica poroča o projektu, poimenovanem Meseci ustvarjalnosti Mihaila Lermontova na univerzah v Sloveniji, ki ga je pripravil Oddelek za prevodoslovje Filozofske fakultete Univerze v Mariboru v sodelovanju z direktorjem Ruskega centra v Mariboru, gospodom Igorjem Romanovom.
Keywords: ruska književnost; projekt; poročilo; Meseci ustvarjalnosti M. J. Lermontova na univerzah v Sloveniji; simpozij