SLOVENSKI JEZIK NA STIČIŠČU VEČ KULTUR. Ur. Marko Jesenšek: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti (Zora; 102). 378 str. - Rezar, Cvetka (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Slovenski jezik na stičišču več kultur, ki je izšla 2014 v mednarodni knjižni zbirki Zora (Zora 102, urednik Marko Jesenšek).
Keywords: Slovenski jezik na stičišču več kultur; monografija; Zora; ocena; slovenščina