Saskia Pronk-Tiethoff: The Germanic Loanwords in Proto-Slavic (= Leiden Studies in Indo-European 20): Amsterdam - New York, NY: Rodopi, 2013. 316 seiten (ISBN 978-90-420-3732-8) - Holzer, Georg (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga The Germanic Loanwords in Proto-Slavic, ki je izšla leta 2013.
Keywords: jezikoslovje; Saskia Pronk-Tiethoff; The Germanic loanwords in Proto-Slavic; germanske sposojenke; praslovanščina; ocena