Idilični prostori kot drugi prostori v pripovedni prozi Pavline Pajk - Čeh Steger, Jožica (Slavia Centralis, 2020)
.
Keywords: Pavlina Pajk; pripovedna proza; idilični prostori; heterotopije; locus amoenus; vrtovi; rastlinska metafora