Zasidranost pregovorov v besedišču govorcev slovenskega jezika - Lipavic Oštir, Alja; Vasiljevič, Anja; Koletnik, Mihaela (Slavia Centralis, 2020)
.
Keywords: pregovori; jezikovna raba; sociolingvistika; izobrazba; starost; spol; narečja