Diachrone und synchrone Aspekte von Personal-, Possessiv- und Demonstrativpronomina in der Slawia - Wonisch, Arno (Slavia Centralis, 2020)
Diahroni in sinhroni vidiki osebnih, svojilnih in kazalnih zaimkov v slovanskih jezikih
Keywords: osebni zaimki; svojilni zaimki; kazalni zaimki; slovanski jeziki; stara cerkvena slovanščina