Genetolingvistična klasifikacija vzhodnoslovanskih jezikov - Šekli, Matej (Slavia Centralis, 2020)
.
Keywords: genetolingvistika; geolingvistika; geolekt; genetolingvistična klasifikacija; primerjalno jezikoslovje; vzhodnoslovanski jeziki