Janez Vrečko: Srečko Kosovel: Ljubljana: Založba ZRC, ZRC SAZU, 2011. (Monografije k Zbranim delom slovenskih pesnikov in pisateljev, 13). (Zbrana dela slovenskih pesnikov in pisateljev, 247). 555 str. - Šinko, Dejan (Slavia Centralis, 2020)
Avtor prispevka predstavlja monografijo Janeza Vrečka, ki je izšla k Zbranemu delu pisatelja Srečka Kosovela.
Keywords: Janez Vrečko; Srečko Kosovel; monografija; ocena; slovenski pesniki