István Szépfalusi, Ottó Vörös, Anikó Beregszászi, Miklós Kontra: Madžarski jezik v Avstriji in Sloveniji: Založba Gondolat – Imre Samu Nyelvi Intézet (Jezikovni zavod Imre Samu) – Zavod za kulturo madžarske narodnosti, Budimpešta – Alsóőr (Unterwart). Lendava 2012, 351 str. - Miklós Molnár, Zoltán (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga Madžarski jezik v Avstriji in Sloveniji avtorjev Istvána Szépfalusija, Ottója Vörösa, Anikója Beregszászija in Miklósa Kontre.
Keywords: István Szépfalusi; Ottó Vörös; Anikó Beregszászi; Miklós Kontra; Madžarski jezik v Avstriji in Sloveniji; ocena