Frederik Kortlandt: Selected Writings on Slavic and General Linguistics: Rodopi, Amsterdam/ New York, NY 2011, 470 pp. - Sukač, Roman (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena knjiga Frederika Kortlandta, ki vsebuje nekatere njegove prispevke o slovanskem in splošnem jezikoslovju.
Keywords: ocena; Frederik Kortlandt; slovansko jezikoslovje; splošno jezikoslovje; slovansko in splošno jezikoslovje