BARBARA KRYŽAN-STANOJEVIĆ (ur.): INOVACIJE U SLAVENSKIM JEZICIMA: Zagreb: Biblioteka Srednje Europe, 2011. 153 str. - Stramljič Breznik, Irena (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen zbornik Inovacije u slavenskim jezicima, ki je rezultat drugega mednarodnega znanstvenega srečanja, organiziranega v okviru znanstvenega projekta Suprotstavljanje globalizacije jezika i kultura (2007).
Keywords: Inovacije u slavenskim jezicima; projekt Suprotstavljanje globalizacije jezika i kultura; mednarodno znanstveno srečanje; Barbara Kryžan-Stanojević; hrvaščina