Saša Jazbec: Man taucht in eine andere Welt ein … Lesestrategien beim Lesen fremdsprachiger Literatur: eine empirische Studie am Beispiel slowenischer Germanistikstudentinnen und -studenten: (Siegener Schriften zur Kanonforschung, Bd. 9). Frankfurt am Main [etc.]: P. Lang, 2009. 258 str. - Kos, Dejan (Slavia Centralis, 2020)
Avtor v prispevku predstavlja deveti zvezek zbirke Razprave o kanonu, ki izhaja na univerzi v Siegnu, v katerem Saša Jazbec obravnava izhodišča, potenciale in perspektive literarne socializacije in literarne komunikacije v tujem jeziku.
Keywords: Razprave o kanonu; literarna socializacija; literarna komunikacija; Man taucht in eine andere Welt ein; Saša Jazbec