Róbert Kiss Szemán: "…Garázda emberek az Etymologusok". Irodalmi tanulmányok: Budapest: ELTE BTK, Szláv Filólogiai Tanszék, 2008, 171 pp. - Janiec-Nyitrai, Agnieszka (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica je v prispevku predstavila in ocenila knjigo Róberta Kissa Szemána, madžarskega literata, esejista ter prevajalca češke in slovaške književnosti v madžarski jezik.
Keywords: Garázda emberek az etymologusok; Róbert Kiss Szemán; književnost; ocena; knjiga