Marko Jesenšek (ur.): Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja: Maribor: Filozofska fakulteta, Oddelek za slovanske jezike in književnosti (Zora 56), 2008, 367 str. - Benko, Anja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja z 22 razpravami, ki jo je uredil Marko Jesenšek.
Keywords: monografija; Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja; Megiser; Maks Pleteršnik; Zora