Mihaela Koletnik, Panonsko lončarsko in kmetijsko izrazje ter druge dialektološke razprave: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti (Zora 60), 2008, 258 str. - Zorko, Terezija (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja monografijo jezikoslovke dr. Mihaele Koletnik, Panonsko lončarsko in kmetijsko izrazje ter druge dialektološke razprave, jo ocenjuje kot dragoceno obogatitev slovenske dialektološke leksikologije.
Keywords: Panonsko lončarsko in kmetijsko izrazje ter druge dialektološke razprave; Prekmurje; lončarsko izrazje; kmetijsko izrazje; monografija; dialektologija