Jože Tomažič: monografija - Bošnjak, Blanka (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica v prispevku predstavlja in ocenjuje monografijo o Jožetu Tomažiču, ki jo je uredila Dragica Haramija.
Keywords: Jože Tomažič; monografija; slovenska literarna zgodovina; ocena knjige