Kajetan Gantar (1930–2022) - Stanonik, Marija (Slavia Centralis, 2022)
Avtorica opiše delo pokojnega slovenskega literarnega zgodovinarja, klasičnega filologa, prevajalca in urednika Kajetana Gantarja ter izpostavi njegov pomen.