POGLED V JEZIK IN IZ JEZIKA: ADI VIDOVIČ MUHA OB JUBILEJU. Ur. Mira Krajnc Ivič, Andreja Žele: Maribor: Univerzitetna založba Univerze, 2020. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 133). 272 str. - Žele, Andreja; Krajnc Ivič, Mira (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici prispevka podajata kratek pregled posameznih prispevkov v znanstveni monografiji Pogled v jezik in iz jezika, posvečeni Adi Vidovič Muha ob njeni osemdesetletnici.