V ZELENI DRŽELI ZELENI BREG: STUDIES IN HONOR OF MARC L. GREENBERG: Ed. Stephen M. Dickey and Mark R. Lauersdorf. Bloomington, Indiana: Slavica Publishers, 2018. 395 pp. - Šabec, Nada (Slavia Centralis, 2020)
Decembra 2019 je izšel zvezek esejev v čast profesorja Marca L. Greenberga, njegovega izjemnega prispevka na področju slovanskega jezikoslovja ter vlogi pri promociji tujih jezikov v ameriškem visokem šolstvu.