Ob sedemdesetletnici dopisnega člana Slovenske akademije znanosti in umetnosti dr. Ludvika Karničarja - Orožen, Martina (Slavia Centralis, 2020)
Upokojeni profesor graške slovenistike in dopisni član SAZU Ludvik Karničar je praznoval sedemdeseti rojstni dan.