MARJAN KRAŠNA: IZOBRAŽEVANJE V DIGITALNEM SVETU: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 108). 146 str. - Gerlič, Ivan (Slavia Centralis, 2020)
Prispevek zajema predstavitev in oceno knjige Izobraževanje v digitalnem svetu Marjana Krašne (2015).