JOŽICA ČEH STEGER: EKOKRITIKA IN LITERARNE UPODOBITVE NARAVE: Maribor: Založba Litera, 2015. 349 str. - Vičar, Branislava (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja monografijo Jožice Čeh Steger Ekokritika in literarne upodobitve narave (2015).