LEOPOLD VOLKMER. PRVI POSVETNI PESNIK NA SLOVENSKEM ŠTAJERSKEM. Ur. Marko Jesenšek: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 106). 225 str. - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja monografijo o štajerskem pesniku Leopoldu Volkmerju, ki jo je uredil Marko Jesenšek (2015).