SANJE: IZBRANO DELO LERMONTOVA. Ur. Kristina Kočan in Natalia Kaloh Vid: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 104). 263 str. - Kaloh Vid, Natalia (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena dvojezična monografija Sanje: Izbrano delo Lermontova, ki sta jo uredili Kristina Kočan in Natalia Kaloh Vid (2015).