NENAD MEMIĆ: RJEČNIK GERMANIZAMA I AUSTRIJACIZAMA U BOSANSKOME JEZIKU: Sarajevo: Connectum, 2014., 285 stranica (ISBN 978-9958-29-059-6). - Puškar, Krunoslav (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen Rječnik germanizama i austrijacizama u bosanskome jeziku Nenada Memića.