Konferenca o poučevanju južnoslovanskih jezikov in književnosti - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica poroča o IV. mednarodni konferenci o južnoslovanskih jezikih in književnostih, ki se je odvijala v Brnu.